Molimo sačekajte...

Farmalogist Allbix d.o.o.
Pharma Service
Od uvoza, registracije, marketinga i stručne promocije, do prodaje i distribucije ka krajnjem kupcu na farmaceutskom tržištu Bosne i Hercegovine. Pored logističkih usluga, lider smo u uslugama PHARMA SERVIS-a.
Pre-Wholesale
Ukoliko tražite pouzdanog i kompetentnog partnera za uslugu konsignacije i carinjenja robe, uvoz lijekova koji nemaju dozvolu za stavljanje u promet na tržištu Bosne i Hercegovine… na pravom ste mjestu. U prilici smo da Vam usluge pružimo kvalitetno, pouzdano i brzo.
Wholesale
Nemate dovoljno skladišnog kapaciteta? Imate robu, ali ne i prostor koji zadovoljava stroge regulatorne zahtjeve? Kao partner koji brzo i kvalitetno odgovara na sve zahtjeve klijenata, u svakom trenutku smo spremni da Vam ponudimo naše logističke usluge.
Kako postati partner?
Imate proizvod? Potreban Vam je zastupnik za tržište Bosne i Hercegovine? Nemate dovoljno skladišnog kapaciteta? Imate robu, ali ne i prostor koji zadovoljava stroge regulatorne zahtjeve? Kompletna usluga pharmaservisa na jednom mjestu! Pošaljite Vaš zahtjev, rješenje Vam stiže u najkraćem roku!
Više informacija
Postanite dio Farmalogist Allbix tima
Ako ste ambiciozni, želite napredovati, kontinuirano se usavršavati i svoju karijeru graditi u zdravom radnom okruženju, pozivamo Vas da nam pošaljete Vašu biografiju.
Više informacija
Aktuelno
12.06.2023.
Simpozijum “Dani zdravlja 4” koji se održao na Jahorini je događaj posvećen dijabe...
Detaljnije
31.05.2023.
Farmalogist Allbix je sa ponosom podržao Dan za informacije, savjete I vježbe za lakše z...
Detaljnije
Događaji