Molimo sačekajte...

Farmalogist Allbix d.o.o.
Partneri
Povjerenje su nam ukazali domaći i ino proizvođači lijekova, medicinskih sredstava, dijetetike, kozmetike i drugih farmaceutskih proizvoda prepoznajući kompaniju Farmalogist Allbix kao sigurnog partnera, koji može da obezbijedi kvalitetno i kontinuirano snabdijevanje tržišta njihovim proizvodima. Naši stručni timovi pored uvoza, distribucije i zastupništva, partnerima mogu da ponude organizovanje edukativnih predavanja, istraživanja i praćenja tržišta, marketinga i unapređenja prodaje, zastupanja i posredovanja prilikom registracije i plasmana proizvoda na farmaceutskom tržištu Bosne i Hercegovine.

Esensa d.o.o. je kompanija za proizvodnju dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava, kao i predmeta opšte upotrebe, što uključuje i kozmetiku i biocidne proizvode. Paletu od preko 200 proizvoda prate nova stručna saznanja uz uvažavanje potreba korisnika. Esensini proizvodi su jedinstvene formulacije nastale kao rezultat sopstvenog razvoja, utemeljenog na znanju i iskustvu, u kombinaciji sa svjetski dokazanim tehnologijama.

Goodwill Pharma je jedna od najbrže rastućih farmaceutskih kompanija.  Protfolio inovativnih i generičkih lijekova (Rx, OTC) pokriva sljedeće terapetuske oblasti: reumatologija, infektivne bolesti, neurologija, psihijatrija, gastroenterologija, ORL, prehlada i grip, bolesti metabolizma, alergija/imunologija, ginekologija, urologija, ortopedija, traumatologija, andrologija, fizikalna medicina i rehabilitacija, dermatovenerologija, stomatologija i opšta medicina.

Koroglu Medical Devices Ltd. osnovan je 2008. godine u gradu Izmir, Turska. Osnovnu djelatnost čine distribucija i marketing in vitro dijagnostičkih medicinskih uređaja u Turskoj i zemljama širom svijeta. Jedini su i najveći proizvođači brzih test setova u Istočnoj Evropi. Njihovi proizvodi izvoze se u 55 zemalja širom svijeta.

Medochemie je osnovan 1976. godine na Kipru od strane dr. Andreass Pittass. Ima svoje baze širom svjetskog tržišta - od naše baze u Evropi, do Bliskog Istoka i Afrike, preko Dalekog Istoka i Amerike. Danas Medochemie ima 13 proizvodnih pogona i filijala - devet na Kipru, jednu u Holandiji i tri u Vijetnamu. U portfelju imaju 4355 MAH-ova za 630 različitih proizvoda, klasifikovanih u preko 10 terapijskih kategorija. Rade u skladu za najstrožijim standardima kvaliteta prateći Evropske smjernice.

Remedica Ltd. je vodeća farmaceutska kompanija smještena na Kipru koja izvozi u više od 100 zemalja. Specijalizovana je za razvoj, proizvodnju i prodaju visokokvalitetnih, sigurnih i efikasnih farmaceutskih proizvoda. Takođe prodaje brojne druge proizvode za zdravstvo i njegu. Njena farmaceutska ponuda sastoji se od portfelja proizvoda od preko 300 generičkih, brendiranih generičkih proizvoda i OTC proizvoda u više od 100 zemalja. Nudi proizvode iz različitih terapijskih kategorija uključujući antineoplastične lijekove, antivirusne, kardiovaskularne, centralne nervne sisteme, gastrointestinalne agense, agense respiratornog trakta, dermatološke agense i antiinfektivne proizvode. Trenutno Remedica ima 5 najsavremenijih fabrika koje su zdravstvene inspekcije nekoliko država članica EU pregledale i odobrile, uključujući zemlje Kipra, Njemačke, Velike Britanije i Danske, kao i Rusije, Australije (TGA), Brazila (ANVISA), Japana (PMDA) i mnoge druge.

Eriochem je osnovan u Argentini, a u 2020. je počeo svoje širenje na globalnom tržištu. U međuvremenu je proširio svoje proizvodne kapacitete za lijekove protiv raka za Latinsku Ameriju, Aziju, Evropu i Sjevernu Ameriku, uključujući i SAD.
Ima svoje filijale u Brazilu i Urugvaju.

L'Oreal S.A. je francuska kompanija za ličnu njegu sa sjedištem u Parizu. Ona je najveća svjetska kozmetička kompanija koja u svom portfoliju ima proizvode za njegu kože, zaštitu od sunca, šminku, parfeme i njegu kose. Distribucija dermo kozmetike La Roche Posay i CeraVe u BiH.

Innventa Pharm je farmaceutska kompanija osnovana 2011. godine sa sjedištem u Beogradu. Osnovna misija kompanije je uvođenje i promocija inovativnih farmaceutskih proizvoda – lijekova, medicinskih sredstava i dijetetskih suplemenata koji imaju klinički dokazanu efikasnost i bezbjednost i koji poštuju stroge kriterijume kvaliteta. Trenutno posluju na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije i Slovačke, sa tendencijom daljeg širenja na tržišta Istočne i Zapadne Evrope.

Alvogen je multinacionalna farmaceutska kompanija usresređena na razvoj i proizvodnju inovativnih generičkih proizvoda u više od 35 zemalja. Strastveni tim Alvogena je posvećen ideji poslovnog rasta širom svijeta sa vizijom da do 2020. postane dio TOP 10 generičkih kompanija u svijetu. Nakon uspješno završene investicije u pogon za primarno i sekundarno pakovanje lijekova kapaciteta 20 miliona pakovanja