Molimo sačekajte...

Farmalogist Allbix d.o.o.
Wholesales
Uvoz
Uvoz lijekova, medicinskih sredstava, dijetetskih proizvoda, kozmetike, lijekova koji nemaju dozvolu za stavljanje u promet

Kao partner koji brzo i pouzdano odgovara na sve zahtjeve naših klijenata, Farmalogist Allbix kroz uvoz nudi lijekova i medicinskih sredstava koja nisu registrovana na tržištu Bosne i Hercegovine.

Na zahtjev relevantne ustanove u mogućnosti smo da obezbjedimo uvoz lijekova koji nemaju dozvolu za stavljanje u promet u BiH.

Potražnja za posebnim terapeutskim lekovima koji su nužni u svakodnevnom liječenju pacijenata, ali još nisu dostupni na tržištu, kao i potreba za dodatnim količinama lijekova koji su zamjena za nedostajuću terapiju na tržištu, rješavamo interventnim uvozom neregistrovanog lijeka.

Na osnovu ljekarskog recepta, odnosno izjave bolnice, uvozimo za Vas:
  1. Paralele lijekova koji su registrovani na tržištu, ali se ne nalaze u prometu;
  2. Lijekove koji nisu registrovani, ali za koje regulatorna tijela odobravaju uvoz.

 
Skladištenje
Nemate dovoljno skladišnog kapaciteta? Imate robu, ali ne i prostor koji zadovoljava stroge regulatorne zahtjeve? Na pravom ste mjestu.

Naša skladišta zadovoljavaju visoke zahtjeve definisane Smjernicama dobre prakse u distribuciji lijekova, nacionalnom zakonskom regulativom i standardu ISO 9001:2015.

Pogodna su za skladištenje proizvoda u dva temperaturna režima – 1. ambijentalnom i 2. zahtjevanom temperaturnom režimu u skladu sa Vašim potrebama.

Ukoliko ste zainteresovani, naš stručni i obučeni kadar, informacioni sistemi i kancelarijski kapaciteti Vam stoje na raspolaganju u organizovanju Vaših poslovnih procesa.
Distribucija
Distibucija lijekova, medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata, kozmetike, medicinske opreme, reklamnog materijala i uzoraka

Širokom paletom usluga i teritorijalnom pokrivenošću obezbjeđujemo Vam bolju poziciju na tržištu, mogućnost da se približite svojoj ciljnoj grupi kroz ekonomičan lanac snabdijevanja za Vaše proizvode.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo know-how i naše resurse u logistici:
  • Distributivni centar u Bijeljini zadovoljava visoke standarde definisane GDP smjernicama i odgovaraju svim Vašim zahtjevima;
  • Potpuna transparentnost i kontrola protoka proizvoda duž lanca snabdijevanja;
  • Pristup apotekama, bolnicama, ljekarima, farmaceutima, pacijentima;
  • Povjerenje su nam ukazali domaći i strani proizvođači lijekova, medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata i kozmetike.

Vrši svakodnevne isporuke širom BiH tržišta. Distribucija se vrši vozilima koja su opremljena na način koji obezbjeđuje da se roba nepromijenjenog kvaliteta, uz ispunjenje svih zahtjeva u pogledu uslova čuvanja, transportuje do mjesta isporuke. U zavisnosti od specifičnosti zahtjeva u pogledu obezbjeđenja adekvatnih uslova za transport robe, distribuciju vršimo vozilima opremljenim termo-izolacijom i opremom za kontrolu i monitoring temperature u tovarnom prostoru instaliranim u skladu sa rezultatima mapiranja i kvalifikacije, kao i IC štampačima za štampanje temperaturne liste na mjestu isporuke robe.