Molimo sačekajte...

Farmalogist Allbix d.o.o.
Karijera
Farmalogist Allbix TIM
Upravljanje ljudskim potencijalima temelji se na jasnim i jednostavnim načelima dobre poslovne saradnje, timskom radu i međusobnom povjerenju. Vodimo se time da uspiješnu kompaniju čine uspiješni ljudi na svim nivoima i pozicijama, stoga na isti način brinemo o zaposlenima kao što brinemo o kvalitetu naših proizvoda i usluga. Jedan dio aktivnosti usmjeren je na razvoj zaposlenih, njihovu edukaciju i usavršavanje, u cilju održavanja visokih standarda kvaliteta proizvoda i usluga u našoj ponudi i primjenu najsavremenije tehnologije. Ulaganje na polju ličnog usavršavanja zaposlenih doprinosi njegovanju lojalnosti i njihovoj motivisanosti. Na ovaj način se doprinosi samoostvarivanju pojedinaca, njihovom većem ličnom zadovoljstvu i većoj privrženosti, čime se uvećava i konkurentska prednost Farmalogist Allbix-a.

Rad u našoj kompaniji zahtjeva predanost, pouzdanost, tačnost i stručnost, ali predstavlja i šansu za one koji još nemaju radnog iskustva, pružajući tako mogućnost za zajednički razvoj i napedak.

Ako ste ambiciozni, želite da se profesionalno razvijate, napredujete i gradite karijeru u zdravom radnom okruženju, pozivamo Vas da pošaljete Vašu poslovnu biografiju na neki od naših konkursa. Budući da smo kompanija sa jasnim planom razvoja koji uključuje i nova zapošljavanja, raduje nas angažman energičnih, inicijativnih i vrijednih kadrova. Bilo da tek počinjete ili nastavljate svoj profesionalni razvoj, imamo modele koji će doprinijeti Vašoj brzoj adaptaciji našem sistemu rada.
Liderstvo
Naše principe vođenja stvorio je tim menadžmenta kao zajedničku filozofiju koja definiše principe koji prate odluke naših lidera i upravljanje timovima.

We act now. Vidimo prilike i uvek razmišljamo „kako“ umjesto „zašto ne“ treba da nešto uradimo. Znamo da je dobra odluka danas, bolja nego savršena odluka sutra. Odluke donosimo brzo, tačno i profesionalno.

Organizovani smo i strukturirani, pouzdani i kompetentni, fokusirani na krajnji rezultat.

Mi znamo svoje kupce, ne samo njihove potrebe danas već i šta će im biti potrebno sutra.

Analiziramo, učimo, podržavamo nove ideje i svakog dana radimo na sebi. Želimo da budemo još bolji.
Aktuelni oglasi
Trenutno nema otvorenih konkursa.
Forma za slanje CV-a
Raduje nas što želite da postanete deo Farmalogist AllBix tima.

Prijavu za posao možete poslati preko formulara za prijavu na neki od otvorenih konkursa.

Dodatnu dokumentaciju ili ponudu za zaposlenje možete poslati i na imejl adresu: hr@farmalogistallbix.ba.